Over ons

Meet the team

Stuxe; voor een exclusieve uitstraling

Welkom in de wereld van de exclusieve afwerking, welkom in de wereld van Stuxe! Bent u op zoek naar een stucadoorsbedrijf dat gespecialiseerd is in exclusief stucwerk voor afwerken van uw woning of kantoorruimte, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Welke wensen u ook heeft, Stuxe Exclusief Stucwerk zorgt ervoor dat ze gerealiseerd worden.

Wilt u meer dan een standaard afwerking, dan zijn er volop mogelijkheden. Van klassiek tot modern, van rustgevend tot uitbundig. Door gebruik van een groot aantal verschillende producten en technieken kunnen wij uw wanden, plafonds, vloeren, keukens en badkamers precies zo afwerken als u dat voor ogen heeft, in de juiste sfeer, kleur en uitstraling.

Exclusieve afwerking

Voorbeelden van exclusieve afwerking zijn Beton Ciré, Frescolori, Venetiaans pleisterwerk, Stucco metallic, leemstuc en Italiaans stucwerk. Meer informatie over de mogelijkheden en voorbeelden van de verschillende vormen van exclusieve afwerking, vindt u op deze website.

Stuxe Exclusief Stucwerk heeft alleen vakmensen in huis, die beschikken over volop ervaring en alle benodigde diploma’s. Wij kennen de producten en beheersen alle technieken die nodig zijn om tot een perfect eindresultaat te komen. Stuxe voldoet aan alle gestelde kwaliteitskeurmerken. U komt daardoor altijd in aanmerking voor de NOA-garantievoorwaarden. Heeft u aanvullende vragen, neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag over alle mogelijkheden.

Stuxe is Fotostuc Professional!

Stuxe Exclusief Stucwerk uit regio Arnhem is nu ook Fotostuc Professional! Fotostuc Professionals zijn gespecialiseerde stukadoors en afbouwbedrijven die zijn opgeleid tot Fotostuc Professional om Fotostuc aan hun klanten te kunnen leveren.

Stuxe is in Arnhem en omstreken dè specialist op het gebied van de exclusieve afwerking van uw woning of kantoorruimte. Stuxe gebruikt hiervoor een groot aantal verschillende producten en technieken om uw wanden, plafonds, vloeren, keukens en badkamers precies zo af te werken als u dat voor ogen heeft, in de juiste sfeer, kleur en uitstraling.
fotostuc-stuxe