Voorbeelden exclusief stucwerk

Om een indruk van alle mogelijkheden te geven en te laten zien welke vormen van exclusieve afwerking er bestaan, hebben we een aantal projecten voor u op een rijtje gezet, van Beton Ciré tot Venetiaans pleisterwerk, van Frescolori tot leemstuc. Voor een compleet overzicht is geen ruimte op deze website, maar de getoonde voorbeelden geven een goed beeld van ons werk.
Heeft u vragen over andere vormen van exclusief stucwerk, wilt u graag meer voorbeelden zien of meer tekst en uitleg hebben, neemt u dan contact op met Stuxe Exclusief Stucwerk. Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden!

Beton Ciré

stuxe-beton-cire-keuken-350x197

Oorspronkelijk is Beton Ciré afkomstig uit Frankrijk, maar ook in ons land is de vraag sterk gestegen. Door de unieke samenstelling zijn de mogelijkheden veelzijdig. Het is een zeer sterke slijt- en watervaste stuc die bijna voor elke ruimte of ondergrond geschikt is én die het geheel een niet alledaagse uitstraling geeft. Denk bijvoorbeeld aan keukens, vloeren, badkamers, maar ook toepassing op meubels, schouwen of open haarden is mogelijk. Er kan gekozen worden voor een traditionele afwerking, maar ook glad stucen behoort tot de mogelijkheden. Ook zijn vrijwel alle denkbare kleuren mogelijk.

Het is een uitstekende manier om een ruimte te renoveren en een prachtige metamorfose te laten ondergaan.

bekijk voorbeelden

Venetiaans pleisterwerk: Luxueus & stijlvol

Dankzij het gebruik van natuurlijke materialen is Venetiaans pleisterwerk honderd procent milieuvriendelijk. De ambachtelijke spaantechniek en het gebruik van een mengsel van kalk en marmerstof zorgen voor een fraaie gladde, glanzende afwerking. Er worden meerdere dunne lagen aangebracht, voor de laatste laag glad wordt afgewerkt. Daardoor is het pleisterwerk waterafstotend en afwasbaar én geschikt voor iedere ruimte in uw huis of kantoor.

bekijk voorbeelden

Fotostuc

fotostuc-stucwerk-stuxe-350x197

Wilt u een foto, logo of tekst op uw wand, plafond of vloer laten aanbrengen? Dan is fotostuc de oplossing! Wij kunnen deze techniek perfect voor u uitvoeren.

Wat is fotostuc?

U kunt bijvoorbeeld een mooie foto van uw kinderen, van uw huisdier of uw favoriete reisbestemming op de muur in uw woonkamer laten aanbrengen. Of het logo van uw bedrijf op de muur of de vloer van uw werkkamer. De mogelijkheden van fotostuc zijn heel divers, zowel wat betreft kleurgebruik als qua afmetingen.

bekijk voorbeelden