Laat weten wat u vindt van Stuxe!

Stuxe heeft afgelopen tijd heel veel nieuwe klanten mogen verwelkomen. Wij horen na afloop graag of u tevreden bent over onze werkzaamheden en het eindresultaat. Dat kunt u ons persoonlijk vertellen, maar dat mag uiteraard ook digitaal.

Sandra van Nieuwenhuizen

Wij hebben 1 wand met Venetiaans pleisterwerk laten afwerken. Naast dat het 100% milieuvriendelijk is , vinden wij de warme uitstraling ook prachtig.   Top werk!

Marjet

Onze keuken heeft een ware metamorfose ondergaan! Wij zijn dik tevreden over het resultaat.

Familie Verhoef

Wij zijn zeer tevreden over het vakwerk van Stuxe. De jongens die hebben gestukt  werkten zeer netjes  secuur.

Pieter en Ada

Na het ontvangen van een duidelijke offerte hebben wij gekozen om de werkzaamheden door Stuxe te laten uitvoeren. Wij hebben onze keuken laten afwerken met Beton Ciré en zijn zeer tevreden over het resultaat. Stuxe zullen wij zeker aanbevelen !

Uw mening over Stuxe

Niet alleen vinden wij het fijn om te weten of alles naar wens is gegaan, ook is het voor toekomstige klanten goed om te zien dat wij degelijk werk afleveren. Bent u tevreden over het eindresultaat, over de gemaakte afspraken, het contact met ons en over de prijs-kwaliteitverhouding? Wij horen het graag. Vul het formulier in en stuur eventueel een foto mee van het eindresultaat. Alvast dank voor het insturen van uw bijdrage!

[expand title=”Geef uw mening”]

  Bedrijfsnaam

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  [/expand]