Beton Ciré voorbeelden

Beton Ciré is een sterke slijt- en watervaste cementstuc, die door zijn unieke samenstelling bijna voor elke ruimte of ondergrond geschikt is. Voor het vakkundig aanbrengen van Beton Ciré, dat letterlijk gewreven beton betekent, bent u bij Stuxe aan het juiste adres. Het product is onderhoudsvriendelijk en veelzijdig en wordt veel toegepast in keukens, badkamers en op vloeren, keukenbladen, schouwen en open haarden.

Beton Ciré: veelzijdig & watervast

Er kan gekozen worden voor een traditionele afwerking, maar ook glad stucen levert een fraai eindresultaat op. Beton Ciré is verkrijgbaar in ruim zestig kleuren. Het is een uitstekend product als u op zoek bent naar een hoogwaardige afwerking.

De stucadoors van Stuxe hebben veel ervaring met Beton Ciré en kunnen u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden en de verschillende ondergronden waarop het aangebracht kan worden. Uiteraard laten we graag voorbeelden zien zodat u een idee krijgt van het eindresultaat. We hebben een aantal projecten voor u op een rijtje gezet.

Heeft u aanvullende vragen, aarzel dan niet contact met Stuxe Exclusief Stucwerk op te nemen. Wij vertellen u graag over alle mogelijkheden.

Project: Kantoor imitatie-roest Beton Ciré

De toepassing van Beton Ciré is op vele locaties mogelijk. Zo ziet u hier een muur aangebracht met Beton Cire en daarbij de uitstraling van imitatie-roest. Bent u ook benieuwd wat Stuxe Exclusief stucwerk voor u kan betekenen en naar de Beton Ciré prijzen? Neem dan contact met ons op.

[supsystic-gallery id=1 position=center]

Project: Douche

[supsystic-gallery id=2 position=center]

Project: Keuken

[supsystic-gallery id=3 position=center]

Project: Badkamer

[supsystic-gallery id=4 position=center]

 

 

Project Vloer

[supsystic-gallery id=12 position=center]